PERGAMO – Greece, Nea Iraklitsa

PERGAMO – Greece, Nea Iraklitsa

Имаме удоволствието да Ви представим нашия нов проект: къщи – тип мезонет „PERGAMO“, които предстои да реализираме в Неа Ираклица, Гърция, в близост до Кавала.

Парцелът, в който ще реализираме проекта, е на 300 м. от просторната брегова ивица на Егейско море, и въпреки близостта си до комуникативни улици и главния път на населеното място, предлага комфорт и уединение за Вашето лятно приключение.
Близо до него има магазини на големите търговски вериги, Masoutis D. и Lidl, богато заредени със свежи продукти.

Защо да изберете ТЕЗИ къщи – подходящи са както за ваканционен имот, така и за постоянно обитаване.

Защото всичко, което изграждаме, го създаваме с любов и желание.

Ние градим с Вашето доверие общи моменти. Всеки може да предложи продукт, ние Ви предлагаме УЮТЕН ДОМ.

Нашата КОНЦЕПЦИЯ за вашето лятно бягство или постоянен комфорт.

Какво представлява Вашият нов дом?

Къщите са индивидуално обособени, разделени посредством зелен пояс от храсти и ниска преграда със стъклен ограничителен парапет, който оформя подхода към просторната веранда, над която е развита слънцезащитна пергола за Ваше удобство. Верандите граничат с озеленени дворчета, Вашия индивидуален оазис близо до морския бряг.
През просторната веранда ще се достига до първия етаж на къщите където ще са разположени компактни кухни с дневна зона с мека мебел. На същия етаж ще има една спалня и санитарен възел.

По вътрешно стълбище ще се достига до второто ниво на къщите, където ще има втори санитарен възел и още две спални помещения. Големите френски прозорци ще направят помещенията слънчеви, топли и ще Ви донесат релаксиращи моменти, а през тях ще може да излезете на открита тераса и да се порадвате на директните слънчеви лъчи.

Вие може да избирате от:

Къща 1 – дворна площ от 166 м², с две просторни веранди; РЗП на къща 1 е 104 м²

Къща 2 – дворна площ от 40м², с две просторни веранди; РЗП на къща 2 е 99 м²

Къща 3 – дворна площ от 40м², с две просторни веранди; РЗП на къща 3 е 99 м²

Къща 4 – дворна площ от 40м², с две просторни веранди; РЗП на къща 4 е 99 м²

Къща 5 – дворна площ от 40м², с две просторни веранди; РЗП на къща 5 е 99 м²

Къща 6 – дворна площ от 145м² с две просторни веранди; РЗП на къща 6 е 104 м²

 

 

Вътрешното разпределение на къщите и дизайн на обзавеждането ще качим в сайта и facebook профила на Билдинг Компани ЕООД след 20 Април 2024 год.

НАЧАЛО настроителството м. Май 2024г.

 

Всички къщи се продават с поставени слънцезащитни перголи и стъклени парапети по терасите, монтирани соларни бойлери и климатици, готови подови настилки в помещенията, стените и таваните ще са боядисани в цвят, оборудвани с електрически уреди кухни и готови обзаведени бани. 

Помещенията ще са с високи френски прозорци от висококачествен профил, светли и просторни, оборудвани с външни ролетни щори и комарници.

Можем да Ви предложим и опция за пълно обзавеждане и оборудване на къщата, при допълнително договаряне, за да Ви спестим време и ангажименти. 

Адрес: Гърция, Неа Ираклица

Изпрати запитване за PERGAMO – Greece, Nea Iraklitsa

Смени текста.
Anti Spam Image